Lockerskab

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/b/9/ssf1896.dk/httpd.www/modules/News/lib/class.news_ops.php on line 335
28.03.2016

Oversigt over deltagere i udvalg


Klik her for at læse om udvalgene
Kategori: Ishockey
Skrevet af: Ulla_Frankoe

Hej medlemmer på hockey.

Til generalforsamlingen lovede jeg at sende jer en liste over hvilke medlemmer som er i de udvalg som vi bad jer skrive jer på i december og januar. I kan se det foreløbige resultat i vedhæftede ark. Udvalgene kommer også til at ligee på hjemmesiden og på facebook.

Som i også kan se, så er der stadig to udvalg som der endnu ikke er medlemmer på. Jer som endnu ikke er kommet i udvalg, skal derfor vurdere hvilket udvalg i gerne vil i og melde tilbage til mig. Der er også stadig pladser i mange af de andre udvalg, så i må meget gerne beslutte jer for et udvalg og melde tilbage til mig ved at besvare denne mail.

Hvis nogen mener at de har meldt sig på et udvalg men ikke står på listen, så skriv lige til mig så vi kan få det rettet.

Planen er nu at i selv skal sørge for at lave en mødedato i de forskellige udvalg og komme godt fra starte. Hvis i ikke har kontaktdata på de andre i udvalget, så skriv gerne til mig og så skal jeg nok være behjælpelig.

Hvis i ikke mener at i kan komme i gang i udvalget uden at et bestyrelsesmedlem er behjælpelig, så grib fat i en af os så vi kan hjælpe jer. Der kan være mange forskillige spørgsmål både i opstart og senere hen også.

Der er et nyt udvalg på vej som ikke fremgår af denne liste. Det var et udvalg som blev opstartet på generalforsamlingen som overordnet skal varetage opgaver for Ishockey. Kunstskøjteløberne har et lignende udvalg som er en slags underbestyrelse på kunst. Jeg har endnu ikke navnene på deltagerne i dette udvalg, men det kommer også til at figurere på listen så snart jeg har nærmere oplysninger omkring dem.

Liste over udvalg og medlemmer

Hilsen Ulla


Forrige side: DIUs krav til træner
Næste side: Tilmelding